ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

  • 210 9802452
  • info@epiplovalentina.gr

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Εφηβικο Δωμάτιο

Παιδικo
Δωμάτιo

Μεγάλη ποικιλία

Γραφείο & βιβλιοθήκη Όμικρον Ουρανός Κύκλος

Νεανικo
Δωμάτιo

Ποιοτικά έπιπλα

Γραφείο & βιβλιοθήκη Όμικρον Ουρανός Κύκλος

Διακοσμητικά
Δωματιου

Πρωτότυπες Ιδέες

Διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο

Δωρεάν Μεταφορά στην Αθήνα

Επιλέξτε χρώμα και διάσταση

Επιπλα Ελληνικής Κατασκευής

Είπαν για εμάς:

Παιδικά Έπιπλα Valentina
4.5
Με βάση 62 κριτικές
powered by Google
Τα παιδιά μεγάλωσαν και τα έπιπλα τα χαίρονται τώρα τα μικρότερα ανίψια, ποιότητα αλλά και σχέδια υψηλής αισθητικής.
MARIA FOTIMARIA FOTI
08:53 19 Oct 21
Νομίζω πως 5 αστέρια είναι λίγα για τα " Επιπλα VALENTINA "Καταπληκτικά έπιπλα , εμφάνιση αλλα και Ποιότητα .Αλλα πάνω από όλα παρα πολύ ευγενικό προσωπικό και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν για να επιλέξεις το κατάλληλο έπιπλο..
Πολύ ποιοτικά έπιπλα. Επιλέξαμε το παιδικό κρεβάτι της κόρης μας(κουκέτα) καθώς και το γραφείο της και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι.Η Βαλεντίνα κατά τη διαδικασία της επιλογής μας συνέδραμε με τον καλύτερο τρόπο. Η παράδοση των επίπλων έγινε εμπρόθεσμα και με άψογο τρόπο.Θεωρούμε πως ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε.
Επαγγελματική εξυπηρέτηση ποιοτικά προϊόντα πρωτότυπες λύσεις για το παιδικό δωμάτιο άριστη σχέση ποιότητας και τιμής!!!
Ποιοτικό έπιπλο. Ευγενέστατοι οι άνθρωποι που τα παραδίδουν και τα συναρμολογούν επί τόπου στο χώρο σου δίχως καν να αφήσουν την παραμικρή σκόνη. Πλήρης υποστήριξη μετά την πώληση για μια λεπτομέρεια που χρειάστηκαμε. Σας ευχαριστούμε!
js_loader
Γραφείο & βιβλιοθήκη Όμικρον Ουρανός Κύκλος

Δωρεάν Μεταφορά & Συναρμολόγηση

Αν διαμένετε εντός Αθήνας, θα έρθουμε και θα εγκαταστήσουμε τα παιδικά έπιπλα που παραγγείλατε με συνέπεια και επαγγελματισμό, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Είναι σημαντικό για εμάς τα πάντα να εγκατασταθούν προσεκτικά, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Γραφείο & βιβλιοθήκη Όμικρον Ουρανός Κύκλος

Χρώματα & Διαστάσεις, όπως επιθυμείτε

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε αν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για να τοποθετηθούν τα παιδικά έπιπλα στο δωμάτιο του μικρού σας ήρωα και της μικρής σας ηρωίδας.

Εδώ, λαμβάνουμε υπόψη τον διαθέσιμο χώρο σας και κατασκευάζουμε τα έπιπλα μας στις διαστάσεις και τις αποχρώσεις που επιθυμείτε.