ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

  • 210 9802452
  • info@epiplovalentina.gr

15 χρόνια εξειδίκευση στο παιδικό έπιπλο

H εταιρεία Epiplo Valentina by Papadopoulos βρίσκεται στο χώρο του επίπλου από το 2007. Είναι η συνέχεια των καταστημάτων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ design, τα οποία υπηρετούν τον χώρο του επίπλου απο το 1960.

Το νέο μας κατάστημα στον Άλιμο είναι αφιερωμένο στο παιδί, από την βρεφική του ηλικία μέχρι και μετά την εφηβεία του. Στο κατάστημά μας αυτό μπορείτε να βρείτε έπιπλα, κουρτίνες, λευκά είδη, χαλιά, διακοσμητικά, ταπετσαρίες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό λειτουργικό χώρο.

Οι προδιαγραφές των επίπλων που διαθέτουμε στα καταστήματά μας και ιδιαίτερα στο παιδικό έπιπλο είναι ασφαλή έπιπλα, με πρώτες ύλες και βερνίκια νερού πιστοποιημένα από την Ευρωπαική Ένωση, φιλικά προς το περιβάλλον χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία του παιδιού.

  • Δωρεάν Μεταφορά & Συναρμολόγηση
  • Ολοκληρωμένες λύσεις για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο
  • Ελληνικής κατασκευής

Όλοι μας θέλουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους μικρούς μας φίλους και να σχεδιάσουμε ένα χώρο όπου θα αισθάνονται ότι βρίσκονται στο καταφύγιο τους που έχει φτιαχτεί με αγάπη και δημιουργικότητα.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το παιδικό δωμάτιο των ονείρων τους και να δημιουργήσουμε τις δικές τους συνθέσεις από παιδικά κρεβάτια, παιδικές κουκέτες μασίφ, παιδικά έπιπλα γραφείου και στρώματα.

Χρώματα & Διαστάσεις, όπως επιθυμείτε

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε αν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για να τοποθετηθούν τα παιδικά έπιπλα στο δωμάτιο του μικρού σας ήρωα και της μικρής σας ηρωίδας.

Εδώ, λαμβάνουμε υπόψη τον διαθέσιμο χώρο σας και κατασκευάζουμε τα έπιπλα μας στις διαστάσεις και τις αποχρώσεις που επιθυμείτε.